Попълване на анкети

Ако търсете работа от вкъщи и печелене на пари онлайн, попаднали сте на правилното мястоЩе Ви покажем колекция от най-добрите и легитимни сайтове, които плащат при отговаряне на кратки въпроси. Най-простият и лесен начин за печелене от вкъщи докато седите на компютъра е попълването на анкети. Можете да си докарате добър доход от тези сайтове.

Какво точно е онлайн попълване на анкети?

Онлайн анкета е проучване и даване на мнение за продукт или услуга.

Тези въпроси таргетират определени възрастови групи. Главно онлайн анкетите са проучвания на големи компании с цел подобряване на техните стоки, продукти или услуги.", "Онлайн анкетите съдържат прости въпроси относно вашето хоби, начин на живот, как използвате даден продукт и др.


Защо онлайн анкетите са важни за дадена компания?

Онлайн анкетите имат за цел да се даде мнение от точния човек за определен продукт или услуга, така компаниите подобряват техните стоки за по-големи продажби.

Например фирма пуска на пазара нов продукт, но продажбите са ниски и така те пускат проучване с цел подобряване на дадената стока. Компаниите плащат на онлайн сайтове, които извършат такава дейност и получават резултат от голям брой анкетирани хора. Така тези сайтове за анкети плащат на Вас да попълните тези анкети. Това е процеса на работа.

Как да печеля пари от попълване на анкети?

Печалбата от работа при попълване на анкети е много лесна. Няма нужда от определени знания или опит за печелене на пари от попълване на платени анкети.

Следвайте стъпките описани по-долу:

ПЪРВА СТЪПКА: Присъединяване към най-добрите сайтове за анкети.

За да започните да работите в тези сайтове, кликнете на предоставените линкове отдолу. Попълнете емайла и останалите полета. Можете да се регистрирате и във всички.

ВТОРА СТЪПКА: След като се регистрирате и влезнете, трябва да попълните вашия профил. Напишете коректна информация", "Ако не се появят анкети, кликнете на (Surveys menu).

СТЪПКА ТРИ: След потвърждаване на вашия профил, отидете на MyAccount или Dashboard page и кликнете ако има анкети.

Ако не се появяват кликнете на Surveys menu

СТЪПКА ЧЕТЕРИ: При кликане върху анкета, ще бъдете пренасочени към нова страница за да Ви зададат няколко въпроса, което отнема не повече от една минута.

Ако сте одобрени ще Ви пренасочат към истинска анкета за попълване.

СТЪПКА ПЕТ: Отговорете на всички въпроси, като дадете вашето мнение. Когато свършите парите се превеждат в баланса. За някой анкети този процес отнема повече време.", "Това е основата за да започнете да печелите.


Най-добрият сайт за попълване на Български Анкети

Neobux


Най-добрият сайт за попълване анкети<

Neobux е в интернет и работи от 2008 година. Той е един от най-добрите сайтове за кликане на реклами. Neobux отскоро предоставя и печелене на пари от попълване на анкети. Друга опция за печеле на пари е и завършване на определени задачи, играене на игри и др. Neobux изплаща баланса който е натрупан чрез (payment processor) Neteller & Skrill. Mинимално изплащане е 2$. Подробен начин за работа и печелене от Neobux, четете ТУК

Ето лист с едни от най-добрите и легитимни сайтове за анкета: Points2shop || PrizeRebel || InstaGC || PointsPrizes || CashCrate || GlobalTestMarket || Toluna

Сайтовете, които Ви показваме са интерционални и езика е анкетите са спрямо вашия говорим. Зависимост от локацията са броя на анкетите и колко често седите в сайта и дали отговаряте правилно на въпросите. Подробно описание,Kак да печеля от Neobux

Как си получавате парите от тези сайтове?

Всички сайтове изплащат пари чрез така наречени (online payment processors). Такива са PayPal, Payoneer, Skrill.", " Задължително се регистрирайте в Paypal или зависимост от метода на изплащане. След получаването на парите в сметката на Paypal, можете да прехвърлите в банкова сметка.", "Ако искате ваучери не е нужно регистрация.

Необходими изисквания да започнете попълване на анкети:

Независимо дали сте студент, пенсионер или просто искате да изкарвате пари докато седите на компютъра.

Изисквания:

1: Настолен компютър || Лаптоп || Смартфон с интернет връзка 2: Gmail и Paypal акаунт 3: Банкова сметка.

Заключение:

Работа при попълване на анкети е приятна и лесно. Всичко което се изисква от Вас, е да давате мнение или оценка на даден продукт или услуга. Без инвестиция. Всички сайтове са безплатни за регистрация.. Ако имате 1-2 часа на ден и искате да изкарвате пари, препоръчвам да започнете от първите три сайта описани по-горе.