ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Документа съдържа условията за достъпа до уебсайта TOPBG.NET и за използването му "Условията". Ако не приемате Условията, посочени тук, няма възможност да използвате Сайта! Използването на Услугите, достъпни без регистрация, ще се счита за израз на съгласие с тези Условия.

Сайтът и съдържанието в него са собственост на TOPBG.NET. Вие можете да използвате съдържанието с цел търсене на услуга, обява или сайт. Вие не можете да използвате това съдържание за други цели.

Добавяне на сайт

Вие поемате пълната отговорност за публикуваните от Вас сайтове, връзки и информация чрез формата за добавяне, Вие се задължавате да не публикувате съдържание с незаконен, дискриминативен, нецензурен и сексуален контекст.

Topbg.net не носи отговорност за публикуваният линк препратка към конкретния сайт.

Забранява се публикуване на сайтове подтикващи към насилие, хазарт, оръжие, цигари, наркотици или алкохолни продукти и порнографско съдържание.

Всеки Потребител (потребител е лице, изполващо услигите на topbg.net чрез компютър и браузър за визуализиране на съдържанието), който ползва услугите на Уеб сайта управляван от Доставчика, има право да изрази мнение по отношение на настоящите правила чрез изпращане на съобщение до Доставчика на електронна поща, посочена в секция „Връзка с нас” в Уеб сайта.

Повече информация

Връзка с нас